İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Microsoft Türkiye iş birliğiyle, tüm öğrenciler ücretsiz olarak Office 365 platformundan yararlanabiliyor.

• Mail adresleri “isim.soyad@istanbulticaret.edu.tr“ şeklinde kullanıma sunulmuştur.

(iki isimli ise, ilk isimin ilk harfi + ikinci isim.soyad@istanbulticaret.edu.tr, üç isimli ise ilk iki isimlerin ilk harfleri + ikinci isim.soyad@istanbulticaret.edu.tr)

Aynı zaman Userbul üzerinden userlarınızı kontrol edebilirsiniz.

• İlk kullanımda mail şifreleri olarak TC Kimlik Numaraları verilmiştir.

• Mail adreslerini ilk kullanımında “http://pass.istanbulticaret.edu.tr/” adresine girerek seçenekler kısmından şifrenizi değiştirmeniz gerekmektedir.

• Değişiklik yaptıktan sonra mailinize “http://posta.istanbulticaret.edu.tr ” adresinden giriş yaparak, kullanabilirsiniz.

Microsoft Office 365

• Clock with arrow
    Her ay eklenen yeni özelliklerle alışık olduğunuz uygulamalar
    Her ay kullanıma sunulan yeni özelliklere anında erişimle Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access ve Publisher ürünlerinin en yeni premium sürümlerini edinin.[1]

• Clouds
    1 TB Güvenli bulut depolama alanı

Tüm cihazlarınızda belge, fotoğraf ve daha fazlasını dilediğiniz yerde depolamak, düzenlemek ve paylaşmak için 1 TB (1024 GB) OneDrive bulut depolama alanı edinin.
  • Mobile phone icon
    İyileştirilmiş mobil uygulamalar

Cep telefonları ve tabletler için iyileştirilen gelişmiş biçimlendirme ve birlikte yazma özellikleriyle belgeleri görüntüleyin, düzenleyin ve oluşturun.
  • Laptop, tablet, and phone icon
    Birden çok cihazda çalışır

• Skype icon
    Skype ile bağlı kalın.

Skype’tan cep telefonlarına ve sabit hatlara yapılan aramalarda kullanılabilen aylık 60 dakika ile dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınızla ve ailenizle iletişimi sürdürün.[3]
  • Person and phone icon
    Microsoft desteği
    Bir Office 365 abonesi olarak, ek ücret ödemeden, Microsoft tarafından eğitilen uzmanlardan telefon veya sohbet üzerinden anında yardım alabilirsiniz.