Kampüs içinde bilgisayarlar için wireless bağlantısı yapabilmek için aşağıdaki dökümana göre bilgisayarlarınızda bir defaya mahsus ayar yapmanız gerekmektedir.

Dökümana ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Wireless ayarlarını başarıyla yapılandırdıktan sonra yeni bir internet sayfası açtıklarında karşılarına ilk olarak, “İstanbul Ticaret Üniversitesi İnternet Giriş Ekranı” gelmektedir.

image

Öğrencilerimiz internet erişimi için gerekli olan hesabı kendilerine verilen mail adreslerinin “@” işaretinden önceki kısımdır. Bu hesap ve parola (mail adres parolası) ile giriş yapmaları gerekmektedir.

Giriş yapıldıktan sonra ekranda “Basari ile giriş yaptınız. Simdi sayfayı aşağı indirip başka sayfadan internette sörf yapmaya devam edebilirsiniz.” şeklinde bir uyarı ile karşılaşılacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Aşağıdaki ekrana erişebilmeniz için bilgisayarınızın DNS ayarları otomatik olmalı ve VPN programları aktif olmamalı.

image

Bu uyarıdan sonra açıklamada da belirttiği gibi giriş yapılan sayfayı kapatmadan, yeni bir sayfada internete giriş yapılabilir.

Öğrencilerimiz, E-mail, Web sayfaları, Gruplar ve Bilgi Saklama Alanlarının kullanımlarını ait daha detaylı bilgilere üniversitemizin Bilgi işlem sayfasından ulaşabilirler.